Pengeluar Peralatan Kuasa Elektrik Mudah Alih Sejak 1988

Kepelbagaian Tukul Putar dan Tukul Runtuh

 1. Laman Utama
 2. Produk
 3. Tukul Putar

Tukul Putar

Hengyou menawarkan tukul putar yang digunakan secara meluas dalam penggerudian dinding dan pahat, pemecahan konkrit, penyingkiran jubin dan lain-lain. Sebagai pengeluar peralatan kuasa yang profesional, tukul putar yang berlainan kuasa (dalam lingkungan 720W-1650W) dan kelajuan putaran yang berlainan telah kami tawarkan anda untuk memenuhi keperluan pasaran yang pelbagai. Pemegang peralatan seperti SDS plus, SDS max adalah sesuai dalam aplikasi dengan pelbagai jenis bit. Dengan aplikasi rantai penghantaran yang optimum, tukul putar kami mempunyai kelebihan seperti bunyi yang rendah dan lebih tahan lama.

  1. Tukul Putar SDS Plus 26mm - 720W
  2. Tukul Putar SDS Plus 26mm - 720W Hengyou menawarkan gerudi tukul Z2C-DW-26C4-T, sebuah tukul putar yang ringan dan biasanya digunakan dalam aplikasi penggerudian pada plat logam, konkrit, kayu dan lain-lain.
  1. Gerudi Tukul Putar SDS PLUS 26mm
  2. Tukul Putar SDS Plus 26mm - 800W Hengyou menawarkan gerudi tukul Z2C-DW-26G2-1, sebuah tukul putar yang biasanya digunakan dalam aplikasi penggerudian dan memahat pada plat logam, konkrit, kayu, batu, batu bata dan lain-lain.
  1. Tukul Putar SDS PLUS 32mm
  2. Tukul Putar SDS Plus 32mm - 1150W Hengyou menawarkan gerudi tukul Z2C-DW-32T3-1 yang diaplikasikan dalam projek memahat dengan pahat rata, pahat tajam, pahat rata sempit, pahat rata besar, pahat saluran, pahat belukar, pahat berongga dan sebagainya.
  1. Gerudi Tukul Putar SDS PLUS 32mm
  2. Gerudi Tukul Putar SDS Plus 32mm - 1200W Hengyou menawarkan gerudi tukul Z2C-DW-32C3-1 yang diaplikasikan dalam projek memahat dengan pahat rata, pahat tajam, pahat rata sempit, pahat rata besar, pahat saluran, pahat belukar, pahat berongga dan sebagainya.
  1. Tukul putar SDS Max 40mm
  2. Tukul Putar SDS Max 40mm - 1250W Tukul putar Z2C-DW-40B2 dilengkapi dengan pemegang alat SDS MAX dan mempunyai kelebihan seperti daya impak yang kuat untuk menjamin kecekapan operasi. Tukul putar tersebut adalah sesuai untuk operasi penggerudian muatan berat diameter besar
  1. Gerudi Tukul Putar SDS Max 40mm
  2. Gerudi Tukul Putar SDS Max 40mm - 1250W Gerudi tukul putar Z2C-DW-40D3 dilengkapi dengan motor berkuasa 1250W yang mengeluarkan 10J tenaga pada setiap impak. Dengan ini, kecekapan operasi dapat dipertingkatkan dan mengurangkan masa operasi. SDS MAX pemegang peralatan membekalkan kuasa yang kuat dan prestasi penggerudian yang sangat memuaskan.
  1. Gerudi Tukul Putar SDS Max 40mm
  2. Tukul Putar SDS Max 40mm – 1350W Gerudi tukul putar Z2C-DW-40C3-1TH dari Hengyou dilengkapi dengan sistem kawalan kelajuan tetap elektronik yang membolehkan pelarasan kelajuan dalam 6 peringkat.
  1. Tukul Putar SDS Max 50mm
  2. Tukul Putar SDS Max 50mm – 1650W Hengyou menawarkan tukul putar heavy duty yang digunakan secara meluas dalam penggerudian yang memerlukan muatan berat dan diameter besar. Terutamanya, penggerudian lubang letupan dalam kegiatan perlombongan dan penanaman tetulang kekuatan tinggi.

Kami telah menghasilkan 8 jenis tukul putar yang menerima sambutan yang hangat dalam pasaran tersebut. Terdapat juga servis OEM jika anda mempunyai jenama tukul putar sendiri.

Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya