Pengeluar Peralatan Kuasa Elektrik Mudah Alih Sejak 1988

Kepelbagaian Tukul Putar dan Tukul Runtuh

 1. Laman Utama
 2. Produk
Produk

Dengan pengalaman dalam industri peralatan kuasa selama 30 tahun, Hengyou merupakan pengeluar peralatan kuasa profesional terutamanya tukul putar dan tukul runtuh. Jumlah pengeluaran mencapai 1.5 juta setahun. Antaranya, tukul putar mengambil bahagian sebanyak 65% dan tukul runtuh sebanyak 35%. Dengan ini, kami berkemampuan membekalkan anda dengan penyelesaian perobohan dan penggerudian konkrit yang profesional serta menyeluruh dengan penggunaan peralatan kuasa dari Hengyou.

Beberapa faktor haruslah dipertimbangkan ketika memilih tukul putar yang memenuhi keperluan anda untuk menyiapkan tugas penggerudian. Antaranya termasuk kekerasan bahan, diameter gerudi dan sebagainya yang berkaitan dengan kuasa, torsi penggerudian dan bahan bit. Selain daripada itu, ada juga pembekalan tukul runtuh untuk kerja-kerja memahat daripada Hengyou. Untuk memenuhi keperluan pasaran yang pelbagai, kami menawarkan tukul runtuh yang berkuasa rendah sehingga tinggi serta keberatan tukul dalam lingkungan rendah hingga tinggi.

  1. Tukul Runtuh
  2. Tukul Putar

   Hengyou menawarkan tukul putar yang digunakan secara meluas dalam penggerudian dinding dan pahat, pemecahan konkrit, penyingkiran jubin dan lain-lain. Sebagai pengeluar peralatan kuasa yang profesional, tukul putar yang berlainan kuasa (dalam lingkungan 720W-1650W) dan kelajuan putaran yang berlainan telah kami tawarkan anda untuk memenuhi keperluan pasaran yang pelbagai. Pemegang peralatan seperti SDS plus, SDS max adalah sesuai dalam aplikasi dengan pelbagai jenis bit. Dengan aplikasi rantai penghantaran yang optimum, tukul putar kami mempunyai kelebihan seperti bunyi yang rendah dan lebih tahan lama.

  1. Tukul Runtuh
  2. Tukul Runtuh

   Secara umum, tukul runtuh banyak digunakan dalam proses perobohan. Hengyou telah melibat diri dalam industri tersebut selama 30 tahun dan mempunyai pengalaman yang mendalam untuk menawarkan anda dengan tukul runtuh yang berkualiti dan perkhidmatan yang profesional. Kami menjalankan prosedur QA secara ketat dari proses pemprosesan bahan mentah sehingga penghantaran produk siap.

Sejak penubuhan pada 1988, Hengyou merupakan sebuah syarikat yang dedikasi dalam menawarkan anda dengan peralatan kuasa yang berciri kecekapan yang tinggi, prestasi tinggi dan kestabilan yang tinggi. Dengan pengalaman yang terkumpul dalam pengeluaran produk kami, kami telah melakukan penambahbaikan terhadap tukul putar dan tukul runtuh berdasarkan maklum balas pelanggan kami dan keadaan sebenar ketika operasi. Oleh itu, anda boleh membelikannya tanpa sebarang kebimbangan. Selain itu, kami bekerjasama dengan syarikat-syarikat dari Fortune 500 Syarikat dalam proses pengeluaran. Dengan penglibatan dalam industri tersebut selama 30 tahun, kami telah menubuhkan prosedur pengeluaran dan kawalan kualiti yang menyeluruh. Antaranya termasuk Sistem Pengurusan Kualiti ISO9001, Sistem Pengurusan Alam Sekitar ISO14001, GB / T28001 Sistem Pengurusan Kesihatan & Keselamatan Pekerjaan dan Standard IEC untuk produk alat kuasa. Selain itu, produk kami telah menerima pengesahan termasuk GS, CE, EMC, UL, 3C, ETL, dan sebagainya.

Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya