Pengeluar Peralatan Kuasa Elektrik Mudah Alih Sejak 1988

Kepelbagaian Tukul Putar dan Tukul Runtuh

  1. Laman Utama
  2. Produk
  3. Tukul Elektrik / Tukul Runtuh

Tukul Runtuh

Secara umum, tukul runtuh banyak digunakan dalam proses perobohan. Hengyou telah melibat diri dalam industri tersebut selama 30 tahun dan mempunyai pengalaman yang mendalam untuk menawarkan anda dengan tukul runtuh yang berkualiti dan perkhidmatan yang profesional. Kami menjalankan prosedur QA secara ketat dari proses pemprosesan bahan mentah sehingga penghantaran produk siap.

Tukul runtuh kami merupakan peralatan yang ideal dalam perobohan struktur yang keras dan kuat seperti lantai, dinding konkrit dan batu-batuan. Pelanggan kami yang telah memilih tukul runtuh kami terdiri daripada pihak pelbagai termasuk stor peralatan rumah seperti Home Center, syarikat perobohan bangunan, penjual peralatan pembinaan dan sebagainya.

Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya