1. Laman Utama
 2. Mengenai Kami
Mengenai Kami
  1. Servis OEM
  2. Syarikat

   Zhejiang Hengyou Machine & Electron Co. mempunyai pengalaman yang mendalam sejak 1988 dalam pengeluaran peralatan kuasa tinggi untuk aplikasi dalam situasi pembinaan dan perobohan yang sukar. Tukul putar dan tukul runtuh dari kami adalah profesional yang menjamin tahap kestabilan, kecekapan dan prestasi yang tinggi.

  1. Lawatan Kilang
  2. Lawatan Kilang

   Infrastruktur pengeluaran Hengyou terdiri daripada 6 bengkel, iaitu bengkel motor, bengkel rawatan haba, bengkel suntikan, bengkel mengecat, bengkel pemprosesan logam, dan bengkel pemasangan. Jabatan pengeluaran kami dikendalikan oleh 430 orang pekerja berkemahiran tinggi.

  1. Sejarah
  2. Sejarah

   1988,Penubuhan Zhejiang Hengyou Machine & Electron Co., Ltd.

   1992,Kejayaan pembangunan tukul putar PH-22

   ...

   2018,Pusat pengalaman pelanggan ditubuhkan untuk membolehkan pelanggan kami mengendalikan produk dan bersentuhan dengannya supaya anda dapat memilih secara terus di antara produk-produk yang berbagai mengikuti kehendak diri.

  1. Sijil-sijil
  2. Sijil-sijil

   ISO14001,OHSAS 18001,ISO9001

Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya