1. Laman Utama
  2. Aplikasi
  3. Penghasilan Slot Dinding

Penghasilan Slot Dinding

Masalah-masalah
  • Impak kapasiti yang berlainan diperlukan dalam aktiviti penggerudian dan memahat. Untuk merealisasikan kecekapan perobohan yang lebih baik, kerja-kerja memahat memerlukan kuasa motor ditukar kepada kuasa impak.
  • Biji-bijian serbuk batu yang bersaiz sangat kecil hasil daripada aktiviti memahat dinding dapat menyebabkan kerosakan suis dan kebocoran minyak akibat kemasukan serbuk batu ke dalam suis peralatan dan meterai minyak.
  • Silinder dan chuck serta bahagian yang menghubungkannya mudah dirosakkan kerana komponen tersebut sering menahan impak daya dan getaran yang tinggi.
Penyelesaian
  • Diameter silinder dan keberatan ram dioptimumkan supaya peralatan memahat kami mencapai impak kapasiti 10%-50% lebih tinggi berbanding dengan peralatan DIY biasa. Oleh itu, kecekapan operasi dapat dipertingkatkan.
  • Langkah profesional ketahanan habuk diamalkan pada suis, motor dan litar minyak. Pemilihan gris dilakukan dengan pertimbangan yang menyeluruh untuk mengelakkan bocoran minyak dan mengelakkan kerosakan terhadap peralatan tersebut dalam keadaan yang berhabuk dalam jangka operasi yang panjang.
  • Keluli aloi 35CrMo yang digunakan dalam komponen utama produk-produk kami diproses mengikuti industri automobil standard peralatan rawatan haba yang diimport dari Korea Selatan. Untuk memastikan tahan lama produk, prosedur rawatan adalah dikawal dan diperiksa secara automatik.
Cadangan
Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya