1. Laman Utama
  2. Aplikasi
  3. Penggerudian Batuan

Penggerudian Batuan

Problems
  • Operasi-operasi penggerudian batu biasanya dilakukan dalam keadaan yang susah. Bekalan kuasa voltan, suhu alam sekitar yang tidak stabil dan batuan yang keras telah menambah kesusahan operasi-operasi tersebut. Tukul putar yang berciri fleksibel dan kebolehsuaian dapat memenuhi keperluan anda.
  • Biji-bijian serbuk batu yang bersaiz sangat kecil dapat menyebabkan kerosakan suis dan kebocoran minyak akibat kemasukan serbuk batu ke dalam suis peralatan dan meterai minyak.
  • Kekerasan batu di samping faktor suhu dan faktor mekanikal akan menambahkan kesusahan operasi. Hal ini demikian kerana gerudi batuan haruslah membekalkan torsi dan menanggung getaran dari bit.
Penyelesaian
  • Dengan pengalaman yang terkumpul sejak bertahun-tahunan, setiap tukul putar adalah diuji dan disahkan dengan piawai yang ketat untuk memastikan prestasinya ketika operasi terutamanya dalam keadaan keterlaluan.
  • Langkah profesional ketahanan habuk diamalkan pada suis, motor dan litar minyak. Pemilihan gris dilakukan dengan pertimbangan yang menyeluruh untuk mengelakkan bocoran minyak dan mengelakkan kerosakan terhadap peralatan tersebut dalam keadaan yang berhabuk dalam jangka operasi yang panjang.
  • Keluli aloi 35CrMo yang digunakan dalam komponen utama produk-produk kami diproses mengikuti industri automobil standard peralatan rawatan haba yang diimport dari Korea Selatan. Untuk memastikan tahan lama produk, prosedur rawatan adalah dikawal dan diperiksa secara automatik.
Cadangan
Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya