Pengeluar Peralatan Kuasa Elektrik Mudah Alih Sejak 1988

Kepelbagaian Tukul Putar dan Tukul Runtuh

 1. Laman Utama
 2. Aplikasi
Aplikasi

Adalah terpasti bahawa tukul putar universal biasa dan tukul runtuh tidak dapat memenuhi kerja-kerja penggerudian atau pahat bagi pelanggan yang melakukan tugas-tugas profesional. Oleh itu, anda boleh mendapat tukul runtuh dan tukul putar yang dicipta khas untuk industri dan aplikasi tertentu. Produk-produk Hengyou termasuk pahat dinding, penggerudian batu, perobohan permukaan jalan dan tembok berskala besar, penggerudian pengukuhan profesional penanaman besi tulangan dan lain-lain. Ia dihasilkan khas mengikuti kepelbagaian kerja penggerudian dan keadaan kerja pahat. Namun begitu, kami mengalu-alukan pertanyaan anda mengenai penyelesaian yang paling sesuai untuk kerja anda mengenai kerja-kerja perobohan, penggerudian dan pahat pada bahan atau keadaan tertentu. Kami sentiasa bersedia untuk menawarkan anda dengan penyelesaian yang sesuai dan menolong anda dalam pemilihan alat kuasa yang betul.

  1. Penggerudian Konkrit Bertetulang
  2. Penggerudian Konkrit Bertetulang

   1. Bit gerudi penukul akan diputarbelitkan dan mencederakan operator ketika bit gerudi penukul tersangkut di konkrit atau batuan.

   2. Kadar impak yang berbagai diperlukan dalam projek penggerudian dan memahat. Aktiviti-aktiviti penggerudian memerlukan impak kekerapan tinggi dari kuasa motor untuk mencapai kecekapan yang tinggi dan lebih berkesan.

   3. Peralatan untuk projek penggerudian yang dilakukan di keadaan panas dan lembap harus dilengkapi dengan sistem penyejukan yang berkesan untuk mengelakkan kerosakan akibat terlalu panas.

  1. Penggerudian Batuan
  2. Penggerudian Batuan

   1. Operasi-operasi penggerudian batu biasanya dilakukan dalam keadaan yang susah. Bekalan kuasa voltan, suhu alam sekitar yang tidak stabil dan batuan yang keras telah menambah kesusahan operasi-operasi tersebut. Tukul putar yang berciri fleksibel dan kebolehsuaian dapat memenuhi keperluan anda.

   2. Biji-bijian serbuk batu yang bersaiz sangat kecil dapat menyebabkan kerosakan suis dan kebocoran minyak akibat kemasukan serbuk batu ke dalam suis peralatan dan meterai minyak.

  1. Penghasilan Slot Dinding
  2. Penghasilan Slot Dinding

   1. Impak kapasiti yang berlainan diperlukan dalam aktiviti penggerudian dan memahat. Untuk merealisasikan kecekapan perobohan yang lebih baik, kerja-kerja memahat memerlukan kuasa motor ditukar kepada kuasa impak.

   2. Biji-bijian serbuk batu yang bersaiz sangat kecil hasil daripada aktiviti memahat dinding dapat menyebabkan kerosakan suis dan kebocoran minyak akibat kemasukan serbuk batu ke dalam suis peralatan dan meterai minyak.

   3. Silinder dan chuck serta bahagian yang menghubungkannya mudah dirosakkan kerana komponen tersebut sering menahan impak daya dan getaran yang tinggi.

  1. Penghancur Dinding dan Jalan Raya
  2. Penghancur Dinding dan Jalan Raya

   1. Penukul pahat perobohan skala besar biasanya mempunyai jangka hayat yang pendek disebabkan getaran yang kuat ketika operasi.

   2.Keadaan operasi memahat yang panas dan lembap memerlukan sistem penyejukan peralatan yang lebih baik untuk mengelakkan kerosakan motor akibat terlalu panas.

Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya