1. Laman Utama
  2. Aplikasi
  3. Penggerudian Konkrit Bertetulang

Penggerudian Konkrit Bertetulang

Masalah-masalah
  • Bit gerudi penukul akan diputarbelitkan dan mencederakan operator ketika bit gerudi penukul tersangkut di konkrit atau batuan.
  • Kadar impak yang berbagai diperlukan dalam projek penggerudian dan memahat. Aktiviti-aktiviti penggerudian memerlukan impak kekerapan tinggi dari kuasa motor untuk mencapai kecekapan yang tinggi dan lebih berkesan.
  • Peralatan untuk projek penggerudian yang dilakukan di keadaan panas dan lembap harus dilengkapi dengan sistem penyejukan yang berkesan untuk mengelakkan kerosakan akibat terlalu panas.
Penyelesaian
  • Klac keselamatan tukul putar menjalani ujian jangka hayat sebanyak 20,000 kali. Jika bit gerudi terjebak dalam konkrit, putarannya akan dimatikan untuk memastikan keselamatan operator.
  • Dengan spesifikasi struktur impak yang dinaiktarafkan, kelengkapan kuasa kami mencapai 20%-30% lebih kadar impak daripada produk DIY biasa. Antara struktur impak termasuk(aci engkol, ram dan lain-lain). Bukan itu sahaja, kecekapan yang lebih tinggi tercapai berbanding dengan mesin biasa yang mempunyai keberatan yang sama.
  • Hengyou mengamalkan proses pengujian dan reka bentuk yang standard untuk memastikan kuasa motor mencapai tahap pengkadaran. Dengan ini, sistem penyejukan motor dapat dioptimumkan. Oleh itu, suhu peralatan tersebut ketika operasi adalah 10℃ lebih rendah berbanding dengan peranti DIY yang biasa dalam keadaan operasi yang sama.
Cadangan
Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya