1. Laman Utama
  2. Aplikasi
  3. Penghancur Dinding dan Jalan Raya

Penghancur Dinding dan Jalan Raya

Masalah-masalah
  • Penukul pahat perobohan skala besar biasanya mempunyai jangka hayat yang pendek disebabkan getaran yang kuat ketika operasi.
  • Keadaan operasi memahat yang panas dan lembap memerlukan sistem penyejukan peralatan yang lebih baik untuk mengelakkan kerosakan motor akibat terlalu panas.
Penyelesaian
  • Dengan kelengkapan sistem kawalan elektronik paten dan struktur penyangga dua arah, getaran semasa operasi dapat direndahkan sebaik mungkin dan menjamin jangka hayat peranti tersebut.
  • Hengyou mengamalkan proses pengujian dan reka bentuk yang standard untuk memastikan kuasa motor mencapai tahap pengkadaran. Dengan ini, sistem penyejukan motor dapat dioptimumkan. Oleh itu, suhu peralatan tersebut ketika operasi adalah 10℃ lebih rendah berbanding dengan peranti DIY yang biasa dalam keadaan operasi yang sama. Selain itu, kuasa operasinya adalah 200w-400w lebih tinggi.
Cadangan
Servis OEM

Dengan pengalaman pengeluaran yang terkumpul selama 30 tahun dalam industri peralatan kuasa, Hengyou merupakan pengeluar tukul runtuh dan tukul putar yang profesional. Jumlah jualan syarikat kami mencapai 1.5 juta setahun dengan kedua-dua jenama “Hengyou” dan “PTG” yang dikenali dalam pasaran. Selain itu, kami memperkenalkan servis OEM mengikuti keperluan anda. Untuk menawarkan perkhidmatan yang menyeluruh, pasukan-pasukan seperti pasukan pengeluaran, pasukan teknikal profesional, pasukan selepas jualan, pasukan QA dan pasukan sokongan telah ditubuhkan.

selanjutnya